Over Mij

Tja, wie ben ik?

Ik ben dus Peter, geboren in Amsterdam in 1957 en na een tussenstop van 29 jaar in Almere en daarna 10 jaar in Apeldoorn nu woonachtig in het gezellige Alkmaar.

Na een carrière in de accountancy ben ik inmiddels ruim 20 jaar werkzaam in de ICT en probeer ik vooral zoveel mogelijk plezier te hebben in wat ik doe.

En is er dan niet meer te vertellen? Behalve het feit dat ik in Amsterdam geboren en getogen ben eigenlijk niet, want wat er eventueel interessant genoeg is om te vertellen schrijf ik wel in mijn blog. En waarom ik een blog schrijf? Gewoon omdat ik het leuk vind om zo af en toe zelf terug te lezen wat mijn vingers via de toetsen van mijn MacBook en iPad uit mijn hoofd laat stromen. En ook omdat mijn hoofd het nodig heeft om af en toe iets naar buiten te laten stromen.

Eén gedachte over “Over Mij”

  1. Hi Peter, heb je leren kennen in 2016 bij het project SamenSlimmer van de 3Twentse in Borne. Samen hard gewerkt en elkaar leren kennen en weten te waarderen. Hierna, zoals dat zo vaak gaat uit het oog verloren…. Gisteren door een collega van ITWoon vernomen over jouw strijd, hierna je naam gegoogled en je WEBlog gevonden. Normaal heb ik wel m’n woordje klaar, maar ben nu met stomheid geslagen! Man wat een verhaal en je zit er nog middenin, met alle onzekerheden van dien. Ik kan helaas niet meer dan dit, maar wil je uit de grond van m’n hart ontzettend veel vechtlust en sterkte toewensen!! Go for it! Hartelijke groet, Rikke Bouwhuis (ook een Terschelling liefhebber en onlangs begonnen gitarist)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.