Business as usual

De vakantie zit er weer op en dat ging gepaard met een behoorlijke aanval van kippenvel, want zo loop je nog in een zonnig Rome waar het 28 graden is en een paar uur later stap je op Schiphol in korte broek en –mouwen via een trap uit het vliegtuig en is het 20 graden kouder. En dat betekende dat zaterdag meteen de eerste dag van deze herfst was dat de kachel thuis werd opgestart.

De volgende dag was het grijs en regenachtig en hadden wij alle tijd om koffers uit te pakken en de inhoud richting de wasmachine te transporteren, en konden wij ook voor het eerst sinds een paar weken weer eens in potten en pannen roeren. En iedere dag uit eten gaat per slot van rekening ook vervelen. En inmiddels is de eerste werkweek al weer voor het grootste deel voorbij en zijn wij weer in het ritme van werken en andere zaken, en gelukkig ziet het er nu naar uit dat het ook nog een paar dagen redelijk weer wordt zodat wij ook hier de zon nog even te zien krijgen.

En volgende week wordt onze nieuwe keuken geplaatst en daar verheugen wij ons enorm op, maar dan vooral in het gebruiken van die nieuwe keuken en het oppeuzelen van al het lekkers wat wij gaan maken. En daarnaast zijn wij ook weer druk aan het hardlopen om ons voor te bereiden op de 7-Heuvelenloop op 20 november, en dan is het alweer bijna Sinterklaas en Kerst en dan gaan wij richting Oud & Nieuw op Terschelling. En dan is het alweer 2012. Time flies when you’re having fun.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.