Gezondheid,  Hardlopen

Het Goddelijke Lichaam

Ik doe aan hardlopen, nog niet zo lang en ook nog niet zo snel maar ik doe aan hardlopen. En dat ‘niet zo lang’ is toch ook al weer bijna drie jaar, dus dat valt ook wel mee. Maar in die bijna drie jaar heb ik met enige regelmaat te maken gehad met blessures, van dat gezeur van dat goddelijke lichaam dat af en toe protesteert met een scheurtje in een spier of wat vocht in een knie. En pijntjes zijn helemaal niet erg want dat zal er wel bij horen, maar als je geen 20 meer bent dan duurt het genezen en herstellen van onderdelen van dat goddelijke lichaam allemaal wat langer en dan kan ik dus even niet hardlopen. En ook nu weer is er een kuitspier die vindt dat ik beter op de bank kan blijven zitten met een biertje en een schaaltje nootjes. En ik wil dus lopen, vaak en ver…..ik lijk wel gek.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.